jobbeurs 2019

Jobbeurs voor bedrijven

Is uw bedrijf op zoek naar jonge, talentvolle ingenieurs?

Deze jobbeurs is dan ook in 2021 de ideale weg om studenten in hun laatste jaar en reeds afgestudeerde studenten te ontmoeten. We brengen studenten en bedrijven in een ongedwongen sfeer met elkaar in contact. Studenten maken kennis met verschillende potentiële werkgevers. Topbedrijven kunnen zichzelf profileren en voorstellen aan de nieuwe generatie.
Ie-net brengt voor jullie alle studentingenieurs van verscheidene sectoren bij elkaar die op zoek zijn naar een uitdagende job.In 2021 zal onze jobbeurs er opnieuw staan. Want de economie gaat voort en vacatures dienen ingevuld te worden. Ons concept zal gevormd worden door de dan geldende maatregelen. Maar de organisatie van deze succesvolle beurs is reeds gestart.

Wenst u deel te nemen in 2021? Klik hier om met ons in contact te komen.

Via onderstaande link kan je het partnerdossier voor Nacht van de Ingenieur 2021 vinden:

Partnerdossier NVDI 2021

Jobbeurs voor studenten
Ben je laatstejaars student ingenieur of reeds afgestudeerd en op zoek naar een toekomstige job/stage?

De vraag naar ingenieurs op de arbeidsmarkt is nog steeds groot. Toch stoten pas afgestudeerde ingenieurs veel op hetzelfde probleem tijdens het solliciteren: je hebt een gebrek aan ervaring. Er zijn echter bedrijven die specifiek op zoek zijn naar jonge mensen, waarbij ervaring geen vereiste is! Als ie-net ingenieursvereniging hebben we daarom deze bedrijven bij elkaar gezocht om hen met jullie in contact te brengen op NACHT van de INGENIEUR!

Een goed gevoel en een goede indruk tijdens een eerste contact tussen werknemer en werkgever is belangrijk. Waarom zouden we dit dan niet doen op een originele manier, in een aangename sfeer?

Ie-net ingenieursvereniging heeft diverse vooraanstaande bedrijven uit verschillende sectoren uitgenodigd op de NACHT van de INGENIEUR die specifiek op zoek zijn naar jonge en pas afgestudeerde ingenieurs. Je komt dus niet enkel meteen in contact met de juiste bedrijven, je krijgt ineens ook een overzicht van welke soort jobs er worden aangeboden! Welke sector interesseert jou? Welke job is jou op het lijf geschreven?

Tijdens onze jobbeurs geven grote namen in de ingenieurswereld je een idee van het werk dat in diverse sectoren aangeboden wordt! Kijk snel bij de deelnemende bedrijven en wie weet wordt één van deze jouw toekomstige werkgever!

Alle ingenieursstudenten krijgen gratis toegang tot de jobbeurs. Daarnaast krijgen de laatstejaars ingenieurstudenten ook gratis toegang tot de fuif, mits aanwezigheid op de jobbeurs en het indienen van uw CV!

Zit je nog met vragen over dit evenement, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Download hier het grondplan in PDF Grondplan jobbeurs 2020