WillemenWILLEMEN GROEP is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. De uitbouw van de groep raakte tijdens de vierde generatie in een stroomversnelling, o.a. met de overname van aannemingsbedrijven als Franki (1998), Cosimco (2005), groep De Waal(2005) en wegenbouwers Aswebo (2011) en Aannemingen Van Wellen(2014). Kumpen (sinds 2011 voor 50% deel van de groep) wordt dit jaar helemaal geïntegreerd.

We bieden onze klanten een bijzonder complementaire waaier aan bouwactiviteiten, gaande van civiele projecten, over industriebouw, residentiële en utilitaire projecten, tot wegenbouw, al dan niet in combinatie. Niet alleen bieden deze synergieën ons veel meer mogelijkheden, ze versterken ook de band tussen onze ondernemingen én ons imago.

De laatste jaren zijn we in toenemende mate actief in het buitenland: enerzijds om vorm te geven aan onze groeiplannen en anderzijds als antwoord op de stijgende vraag vanuit een aantal opkomende markten. Vooral in Centraal- en Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten willen we onze expertise aanwenden. Een prestigieuze internationale referentie is zeker de ambassade die we bouwden in Kinshasa, het eerste passiefgebouw in Centraal-Afrika. In de haven van Tanger bouwen we op dit moment op een site van 53 hectare aan een nieuwe containerterminal met 1.200 meter kaailengte. Het wordt de eerste geautomatiseerde containerterminal in Afrika.

Willemen Groep heeft 2.350 medewerkers en creëert daarnaast een indirecte tewerkstelling voor een veelvoud hiervan. Over alle filialen heen worden verschillende indrukwekkende projecten gerealiseerd die samen een jaarlijkse omzet van 685 miljoen euro vertegenwoordigen. In 2013 kreeg de groep de gerenommeerde onderscheiding ‘Onderneming van het Jaar’ voor zijn dynamiek en ondernemingszin.Vacatures
Vacatures Willemen