Umicore
Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vijf vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, LED-toepassingen, katalysatoren… Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm’s. We hebben productiesites in Hoboken, Olen en Brugge. Onze hoofdzetel bevindt zich in Brussel. Onze site in Olen draait voornamelijk rond onderzoek & ontwikkeling (O&O) van schone technologieën en de productie van hoogtechnologische materialen op basis van kobalt en germanium. Die vind je terug in herlaadbare batterijen, lenzen en zonnecellen voor satellieten. Materials for a better life is onze dagelijkse uitdaging. Hieraan werken we met ongeveer 900 mensen.WERKEN IN OLENSchone technologieën van wereldklasseWerken in Umicore Olen is werken in een hoogtechnologische omgeving. Logisch, O&O voor Umicore wereldwijd wordt hier aangestuurd en ondersteund. In de productie heb je je aandeel in de ontwikkeling van nieuwe en duurzame toepassingen. De sfeer is leuk, je krijgt de vrijheid om je werk mee in te vullen. En dat aan heel aantrekkelijke voorwaarden. Dus wil je aan de slag in de regio en meewerken aan duurzame materiaaloplossingen? Welkom bij Umicore Olen.

Onze O&O-afdeling is het kloppend hart van de O&O-centra van Umicore wereldwijd. We spitsen ons toe op innovatie en technische ontwikkeling om de toekomst van Umicore uit te bouwen en te verzekeren. Hiermee ondersteunen we de wereldwijd verspreide onderzoeksgroepen op het vlak van onderzoeksmethoden, technologieverkenning, intellectuele eigendom, wetenschappelijke relaties en externe financiering..

Hoogtechnologische omgevingWerken bij Umicore Olen is werken in een hoogtechnologische omgeving. Onze site in Olen draait rond onderzoek naar en ontwikkeling van schone technologieën en de productie van hoogtechnologische materialen op basis van kobalt en germanium. Met andere woorden: technologie op wereldniveau.

Goede arbeidsvoorwaardenNet zoals in elke vestiging van Umicore geniet je ook in Olen van de voordelen die onze sterke Groep je biedt: een aantrekkelijk verloningspakket en een stevige basis voor je loopbaan.

Werken aan een schonere wereldJe draagt elke dag bij aan ‘materials for a better life’. Je werkt mee aan de productie van hoogtechnologische materialen die onmisbaar zijn in tal van schone technologieën zoals fotovoltaïek en LED.

Aan de slag in je regioIdeaal voor je woon-werkverkeer en de balans tussen werk en privé: je kan aan de slag in je regio.

Toffe sfeerDe sfeer is open en informeel bij ons. Dat betekent dat het echt samenwerken is. Maar ook dat je de vrijheid krijgt om je functie mee in te vullen en te werken aan een richting die je mee kiest.
Vacatures
We beschikken over verschillende programma’s voor startende ingenieurs. http://www.umicore.be/nl/jobs/young-professionals/