TMCWat is jouw volgende stap?TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Wij zijn een internationale high tech consultancy organisatie die bestaat uit Employeneurs met meer dan 30 nationaliteiten die onze klanten over de hele wereld adviseren en ondersteunen. We blinken uit in research, development en engineering in bijna twintig verschillende vakgebieden. Ons model voor Employeneurship is uniek en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een vast dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap. Dit zorgt voor een uitdagende, stimulerende omgeving.

Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt vele kansen. Ons Employeneurship model is gebaseerd op 5 basisprincipes: een duurzame werkrelatie, individuele winstdeling, business cellen, YOUniversity en The Entrepreneurial Lab.

Als starter zit je niet vast aan één locatie, maar kun je voor meerdere bedrijven werken. Ondertussen blijft TMC je uitvalsbasis met een slim begeleidingstraject. Zo kun je jouw 'harde' technische kennis tijdens verscheidene uitdagende projecten blijven verbeteren en krijg je daarnaast volop de gelegenheid om je soft skills, zoals je persoonlijke vaardigheden, te ontwikkelen.

Ben jij die hoogopgeleide, ervaren professional met een ondernemende instelling en wil je aan het roer staan van je eigen carrière? Bezoek dan onze website! Hier vind je meer informatie over ons unieke Werkondernemerschapsmodel en over onze vacatures.

tmc-employeneurship.com

Vacatures
Vacatures TMC