SIOUXSioux: werken aan uitdagende projectenSioux Embedded Systems N.V. is een innovatieve technologiepartner met meer dan 45 enthousiaste ingenieurs op het gebied van technische software ontwikkeling, met vestigingen in Herentals, Gent en Leuven. Sioux ontzorgt vooraanstaande hightech bedrijven bij het ontwikkelen en maken van hun producten. Dit doen wij op klantlocatie, voor projecten kan dit ook in ons development centre.

Bij Sioux werk je in een R&D team aan uitdagende technische projecten waarbij technische software ontwikkeling centraal staat.
Onze klantenkring bestaat vooral uit bedrijven die software als een belangrijk onderdeel van hun productontwikkeling zien, maar de benodigde expertise hiervoor zelf niet in huis hebben. Zowel multinationals als KMO’s rekenen op de dienstverlening van Sioux.

Onze medewerkers zijn hoogopgeleide professionals met een diepgewortelde passie voor de uitdagingen van de techniek. Het is voor ons en de klant belangrijk dat de kennis van onze mensen up-to-date is en blijft. Daarom investeren wij veel in onze medewerkers. Bij Sioux hebben alle engineers beschikking over een zeer uitgebreid jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget. Dit kan onder andere gebruikt worden voor het trainen van technische skills en soft skills.

Vacatures
Starter technische software engineer (SOFHIP)