Select HRSelect HR – Select the best Engineer in yourselfIedere persoon heeft iets unieks. Om dat te begrijpen is tijd nodig. Select neemt tijd voor kwaliteit. Dat is niet zomaar een begrip, het zit in onze oprechtheid, ons maatwerk, onze expertise. Als totaalpartner in HR luisteren we naar klanten en geven we advies op maat.
Daarom onze leuze: Select- Quality is performance by genuine people.
De mens staat centraal in al onze diensten: van Werving & Selectie tot Executive Search en Outplacementbegeleiding. Kandidaten kunnen bij ons terecht voor meer dan vacatures: een persoonlijke aanpak door betrokken professionals, echte carrièrecoaches. Select denkt daarnaast mee met jou als kandidaat en gaat op zoek naar de perfecte match die verder gaat dan CV en vacature.
Dankzij een breed netwerk kan Select bedrijven in België, Nederland, Luxemburg, Marokko en de Verenigde Arabische Emiraten ondersteunen op vlak van HR. Dit met verschillende contractvormen: van projectsourcing tot interim. Dochterorganisatie Select Projects is gespecialiseerd in projectwerk binnen Life Science, Industry, Rail en Marine, Off Shore en IT. Een persoonlijke aanpak is de rode draad doorheen de verschillende takken van onze groep.
Met Select als carrièrepartner heb je toegang tot het breedste netwerk aan mogelijkheden:
• Binnenland en buitenland (kantoren in Dubai, Luxemburg, Nederland, Marokko en counting)
• Gebruik ons netwerk om aan de slag te gaan bij een werkgever naar jou keuze
• Of ga rechtstreeks zelf aan de slag bij Select Projects
• En dit alles met een ongeëvenaarde toewijding en passie die vanuit een oprechte interesse in jouw aspiraties komt.