PDMWij willen de industrie laten excelleren. Want die is van onschatbare waarde voor onze economie. Om daarin te blijven excelleren helpen wij klanten om producten en productie-omgevingen te innoveren en optimaliseren.
Dit doen wij met een team van 200 medewerkers in rollen als o.a. project- en changemanagers, consultants, designers, (maintenance) engineers en planners.

Wij werken voor klanten in België en Nederland en via onze klanten in de rest van de wereld. Ons werk is vooral op de high-tech machinebouw, automotive, farmaceutische industrie, food & beverage, chemie en energie.

Om ons vaste team te blijven versterken en uitbouwen zoeken wij Young Potentials (0–2 jaar werkervaring) die vastbesloten zijn om hun ambities waar te maken. Als Young Potential leg je bij PDM het fundament voor je hele carrière. Door middel van vakinhoudelijke en persoonlijke coaching zorgen we dat jij ontdekt waar je talent ligt. Wij reiken jou middels een 'development program' de tools en de trainingen aan, maar jij maakt de sprong.

Een biertje drinken met de directeur? Dat doen wij geregeld!
Verbinding tussen alle PDM-ers staat bij ons centraal. Door maandelijkse borrels en geregeld leuke bedrijfsuitjes zorgen wij voor een goede team spirit.

Ben jij geïnteresseerd en sta jij open voor een kennismaking? Neem dan contact op via www.pdm-group.com en we bespreken graag in een persoonlijk gesprek jouw kansen en ambities.Vacatures
Vacatures Young Professionals