PDMOns profielDe industrie, hun mensen en management laten excelleren. In de Benelux en Duitsland. Nu én morgen. Dat is wat ons drijft.

Door onze expertise in de optimalisatie van productie-omgevingen, en de ontwikkeling van technologie voor de complexe machinebouw, hebben wij een breed netwerk opgebouwd met toonaangevende bedrijven uit de proces- en manufacturing (high tech) industrie in Benelux en Duitsland.

Bij PDM werken bijna 200 project- en changemanagers, consultants, designers, maintenance en electromechanical engineers. Mannen en vrouwen, van junior tot senior. Voornamelijk met een technische achtergrond op HBO (Bachelor) en WO (Master) niveau. Alle PDM'ers worden uitgedaagd zich voortdurend te ontwikkelen. Daartoe zijn er verschillende mogelijkheden en een slim development-programma.

PDM is zelfstandig en onafhankelijk. Al bijna 50 jaar. PDM (Project Development Management) is in 1971 opgericht door Piet Mesterom. PDM was in die tijd voornamelijk actief in projectmanagement en re-engineering. Begin jaren ’90 is PDM overgenomen door zijn twee zonen Hubert Mesterom en Walter Mesterom en uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie met vestigingen in Maastricht, Düsseldorf, Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen.Wie zoeken wij?We zijn op zoek naar young potentials (project- en changemanagers, consultants, designers, maintenance en electromechanical engineers), die zich willen ontwikkelen binnen de proces- en manufacturing industrie. Je zet jouw kennis en ervaring in om een significante bijdrage te leveren aan de processen van opdrachtgevers die streven naar Industrial Excellence. Doel is dat zij hun – noodzakelijke – voorsprong in de markt en hun innovatiekracht behouden, optimaliseren of vergroten. Om dat te realiseren zet jij jouw specialistische kennis en skills in, die jij opgedaan hebt door middel van je studie.

Jij weet precies waar je mee bezig bent, je deelt je kennis en ervaring graag met je collega’s en klanten en je vindt dat stilstand achteruitgang is. Innoveren en ontwikkelen zijn kernwaarden die passen bij jou als medewerker én als mens.

Als PDM-er ben je een persoon met een missie: scherp, creatief, energiek en daadkrachtig.

Wat bieden wij?Je bent actief bij onze klanten on-site en/of op interne projecten binnen PDM. In jouw regio behoor je tot een team van 200 hoogopgeleide collega’s, variërend van jong talent tot ervaren professional. Allen met de specialistische kennis, skills, methoden en tools die onze opdrachtgevers nodig hebben én met de drive om aan te pakken, resultaten te leveren en te ontzorgen. Dat zit al bijna 50 jaar in het DNA van PDM. Bij ons ben je daarom geen adviseur, maar implementeur. Een proactieve expert die weet wat er nodig is.

Wij bieden je hierbij de mogelijkheid om een development program te volgen, waarin we je verschillende trainingen en tools aanbieden. Hiermee vergroot jij jouw eigen marktwaarde. Bovendien doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij heel snel het PDM-gevoel krijgt: het gevoel van verbondenheid met de organisatie en met je collega’s.

En we bieden ook:
- Marktconform salaris;
- Mooie doorgroeimogelijkheden;
- Maandelijkse borrels.

Vacatures
Vacatures Young Professionals