CronosWil jij een carrière bouwen in een innovatieve en ondernemende omgeving? Dit is De Cronos Groep.De bedrijven die De Cronos Groep vormen zijn voorlopers in het introduceren en gebruiken van nieuwe en innovatieve technologieën. Ze richten zich naar bedrijven in diverse sectoren die dikwijls onderhevig zijn aan ingrijpende veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan de Media sector, Uitgevers, Banken en Verzekeringsmaatschappijen, Nutsbedrijven of Telecom operatoren.

Opgericht in 1991 is De Cronos groep geëvolueerd van een éénmansbedrijf naar een diverse groep met meer dan 4.000 medewerkers die samen 406 miljoen euro geconsolideerde omzet realiseerden in 2015, voor 7.500 klanten in de Benelux. De groep kende haar vroege groei dankzij een team van mensen met een technologische achtergrond. De uitdrukkelijke bedoeling was om iedereen met talent alle kansen te bieden op een rijke carrière, en wie dat wil kan groeien naar ondernemerschap met de oprichting van een eigen bedrijf binnen de groep. Ondertussen is de missie rijker geworden en trekt De Cronos Groep steeds meer medewerkers aan met een ander profiel. Denk aan mensen uit de creatieve sector die goed zijn in communicatie en andere talenten die samen met IT-mensen tot de meest creatieve en technologisch beste oplossing komen voor klanten.

De groep is dan ook continu op zoek naar creatieve, gedreven mensen en is staat altijd klaar om te luisteren naar innovatieve ideeën van potentiële ondernemers.

Vacatures
Bij cronos zijn we altijd op zoek naar ondernemende, energieke, ambitieuze studenten met interesse voor ICT, innovatie en creativiteit.Ann.vanturnhout@cronos.be