ContinuContinu Carrière. Altijd wind mee.Continu Carrière is dé specialist in het rekruteren en aanwerven van bouwkundige en technische bediende profielen voor vacatures in Vlaanderen en Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren bouw, infra, elektromechanica, automatisering en hvac. Continu bemiddelt al ruim 20 jaar succesvol vele honderden bouwkundigen en technici op midden en hoger kader niveau (bedienden) en heeft een sterk netwerk in Zuid Nederland en Vlaanderen.

Vanuit ons kantoor in Genk zijn wij vooral actief in de regio’s Limburg, Antwerpen en een deel van Vlaams-Brabant. Ook vanuit de Nederlandse kantoren in Maastricht, Eindhoven en Breda zijn er al enkele jaren goede contacten met diverse Vlaamse opdrachtgevers en helpen wij hun al enkele jaren met het invullen van hun vacatures.

Persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Met een groot aantal concrete en actuele jobs voor starters (bachelor en master niveau), vinden wij het belangrijk om onze starters goed te leren kennen. De juiste baan vinden die bij jouw ambities, interesse en ervaring past. Dat is elkaar echt verder helpen.

Voor meer informatie over onze werkwijze en dienstverlening en alle actuele vacatures ga je naar www.continu.be. Vraag ook gerust een vrijblijvend gesprek aan met één van onze consultants op de stand.

Vacatures
Bouw/Infra:


Job Projectvoorbereider infra (M/V)Job Projectverantwoordelijke (M/V)Werfleider Wegenbouw (M/V)Elektromechanica/HVAC:


Job PLC Engineer (M/V)Job Elektrisch ontwerper (M/V)Job Technical designer (M/V)