ADIMECWie zijn wij?Adimec Advanced Image Systems bv (www.adimec.com) opereert wereldwijd en ontwikkelt, produceert en verkoopt technisch hoogwaardige camera’s. We focussen op drie marktsegmenten: Machine Vision, Healthcare en Global Security. Dit doen we vanuit onze eigen Business Offices in Azië, Japan en Amerika en vanuit de hoofdvestiging in Eindhoven.

Onze klanten zijn gerenommeerde ondernemingen (OEM’s) die ons als een innovatieve, kritische businesspartner beschouwen. Door samenwerking met klanten over heel de wereld, heeft Adimec heeft een unieke positie in de Electronic Imaging Systemen. We realiseren de specifieke wensen van onze klanten en zoeken steeds naar innovatieve oplossingen. Wereldwijd werken er ongeveer 100 collega’s waarvan het grootste deel in Eindhoven.

Onze uitdaging


Ons bedrijf bruist van ambitie en heeft een uitstekend marktperspectief. Voortdurende innovatie is essentieel in onze sector, daarom speelt de afdeling R&D binnen Adimec een erg belangrijke rol. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen willen we ons R&D team verder versterken. Hiervoor zijn wij op zoek naar diverse nieuwe collega’s.


WWij bieden jou


Adimec is een innoverend en spannend bedrijf met veel ambitie en een sterk productportfolio. Onze mensen maken het verschil voor onze klanten. Regelmatig komen we met technische hoogstandjes. Wij bieden jou een toffe, resultaatgerichte werkomgeving waarin je veel kan betekenen, waar de lijntjes kort zijn en je impact als collega groot is. Een afwisselende functie die elke dag anders is. Je wordt begeleid en krijgt voldoende kansen voor zelfontplooiing, creativiteit en innovatie. Daarnaast bieden wij een uitstekend inkomen en aanvullende arbeidsvoorwaarden.Vacatures
Vacatures Adimec